Zapamiętaj mnie

Odpowiedz 

Ocena wątku:
  • 0 Głosów - 0 Średnio
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
kantor walutowy
Autor Wiadomość
Tomek13
Junior Member
**

Status: Offline
Liczba postów: 3
kantor walutowy
Witam,
kantor walutowy to bardzo ciekawa opcja. Wiele osób z tego korzysta i każdy jest zadowolony. Poza tym po co wychodzić z domu jak można wszystko zrobić za pomocą internetu. Myśle, że warto zwrócić na to uwagę.
19.02.2018 17:14
Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
kokoszka
Banned

Liczba postów: 8
RE: kantor walutowy
Pewnie, ze warto. Sama wymieniam tylko online na https://www.gieldawalut.com/ i dla mnie to ogromne zaoszczedzenie czasu Smile
31.10.2018 19:35
kasztanowa
Banned

Liczba postów: 11
Zgadza się, kantor online to teraz jedyna rozsądna forma wymiany waluty, wystarczy porównać kursy w takim kantorze i w stacjonarnym. Jest to też w pełni bezpieczne rozwiązanie, tak samo jak np. korzystanie z bankowości elektronicznej. Ponadto wiele czasu się oszczędza i nie ma tego pośpiechu i stresu, że ktoś Wam kantor przed nosem zamknie. Internetowy działa przez całą dobę, przewalutowania są zautomatyzowane.
27.11.2018 0:57
finlad
Junior Member
**

Liczba postów: 18
Ja również korzystam z kantoru online - zgodzę się że to dużo mniej ograniczeń takich jak godziny otwarcia, niekorzystne kursy czy konieczność pojawienia się na miejscu. Waluteo to kantor online który oprócz wygody oferuje bardzo niski spread czyli małą różnicę pomiędzy kursem sprzedaży a kursem kupna waluty.
11.11.2019 16:59
Odwiedź stronę użytkownika Znajdź wszystkie posty użytkownika Odpowiedz cytując ten post
Odpowiedz 

Skocz do:

Użytkownicy przeglądający ten wątek: 1 gości

Kontakt | Autoxen.pl | Wróć do góry | Wróć do forów | Wersja bez grafiki | RSS