![]() |
|
Remont kotła gazowego? - Wersja do druku +- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: Remont kotła gazowego? (/showthread.php?tid=4150) |
Remont kotła gazowego? - Tamix31 - 12.03.2020 11:41 Przymierzamy się do remontu ogrzewania gazowego w naszym warszawskim mieszkaniu. Znacie może firmę, której można by zlecić takie zadanie? RE: Remont kotła gazowego? - Sarwina - 12.03.2020 13:28 Kiedyś słyszałam, że ten warszawski serwis ogrzewania podejmuje się takich zadań. zobacz sobie koniecznie na ich stronę www i spróbuj umówić dogodny termin na oględziny. RE: Remont kotła gazowego? - andrzej jeres - 19.03.2020 10:23 Ja ostatnio musiałem remontować mój kotł gazowy.Trochę czasu naprawdę mi to zajęło. __________________________________________ twoje-okna.com RE: Remont kotła gazowego? - bartek5554 - 24.03.2020 14:15 Ostatnio przyjaciel robił mi remont kotła gazowego.Trochę czasu to naprawdę zajęło. _____________________________________________________ 160x200 materace do spania RE: Remont kotła gazowego? - klaps - 29.03.2020 19:28 U mnie Levada robila przebudowe calego ogrzewania w domu, znajomy nam ich polecil. Fajnie, bo zajmuja sie tez serwisowaniem jakby cos sie dzialo, w ofercie maja ogrzewanie elektryczne, gazowe, kotly, fotowoltaika, takze szerokie spektrum dzialania |