![]() |
|
Chcę otworzyć własną Hurtownię - Wersja do druku +- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Dystrybucja (/forumdisplay.php?fid=6) +--- Wątek: Chcę otworzyć własną Hurtownię (/showthread.php?tid=3696) |
Chcę otworzyć własną Hurtownię - k0ciamama - 02.07.2019 9:47 Cześć, chciałam was zapytać o pare rzeczy, ponieważ najprawdopodobniej będę otwierała własną hurtownię z częściami motoryzacyjnymi, które będę sprowadzać z ali express. I moje pytanie brzmi: ile kosztuje tak średnio koszt magazynu i jak wygląda sytuacja z logistyką magazynu? RE: Chcę otworzyć własną Hurtownię - Tamix31 - 19.08.2019 8:07 Na początek warto mieć też potencjalnych klientów. Może jakiś serwis samochodowy w Krakowie albo mechanik? Później powinno pójść z górki
RE: Chcę otworzyć własną Hurtownię - grzegorz332 - 25.11.2019 19:29 Wózki agv to według mnie extra pomysł na zwiększenie obrotów w firmie. transportowe wózki magazynowe ta firma istnieje na rynku chwilę, ma doświadczeniem z transportem wewnątrz firmy. Te wózki są samojezdne i są dopasowane do potrzeb klienta. U mnie w firmie te wózki są dopasowane pod względem godzinowym bo mogą pracować bez przerwy nawet 16 godzin! |