Autoxen Forum
Skup samochodów - Wersja do druku

+- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl)
+-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Skup samochodów (/showthread.php?tid=3670)

Skup samochodów - alex111 - 20.06.2019 12:08

Jeżeli planujecie zakup nowego samochodu i chcecie sprzedać stary, to polecam serdecznie skup samochodów . Prowadzą oni skup samochodów używanych , zepsutych itp. Cieszą sie bardzo pozytywną opinią , a pieniądze wypłacają od ręki gotówką. Wszelkie informacje znajdziecie na stronie głownej .

RE: Skup samochodów - Tamix31 - 03.07.2019 12:46

Jeszcze lepsze od skupu jest znalezienie prywatnego kupca. Nie trzeba wtedy płacić prowizji Smile

RE: Skup samochodów - Sarwina - 03.10.2019 11:01

A ja swoje autko muszę już niestety zezłomować, strasznie mi przykro, ale taka kolej rzeczy. Mam tylko nadzieję, że nie dalej jak za rok uda mi się kupić nowiutką Teslę. Póki co zastanawiam się którą Teslę wybrać czytając takie podpowiedzi na branżowych stronach internetowych

RE: Skup samochodów - miroslav - 10.10.2019 12:40

Jak korzystny może być taki zakup samochodów?

RE: Skup samochodów - Tamix31 - 24.10.2019 14:21

O, też się zastanawiam nad Teslą. Niedawno rozmawiałem z fachowcami, bo podczas czyszczenia samochodu w Nowym Wiśniczu ktoś akurat podjechał takim autkiem. Fajna zabawka Smile

RE: Skup samochodów - AbiUbu - 26.10.2019 20:59

W autach skupowanych z tego typu miejsc warto sprawdzać stan różnych płynów samochodowych. Bo można się naciąć, ewentualnie wykorzystywanie samochodu może być bardzo nieefektywne. Nie każdy leje Motul 5w-40 do auta, które wystawia na sprzedaż.