![]() |
|
jak prawidłowo dobrać rezystor - Wersja do druku +- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: jak prawidłowo dobrać rezystor (/showthread.php?tid=3638) |
jak prawidłowo dobrać rezystor - finlad - 05.06.2019 21:58 Wpadłem ostatnio na zbiór ciekawych informacji tutaj Wiem że działanie takiej diody elektroluminescyjnej to różnica w przepływie energii któa jest uwalnianai jako foton, interesuje mnie jak prawidłowo dobrać rezystor. Ktoś się orientuje w tym temacie? RE: jak prawidłowo dobrać rezystor - wojciech44r - 06.06.2019 7:45 To na pewno jest bardzo trudne i nie każdy odpowie na takie pytanie.Jestem tego pewny na 100 procent. ______________________________________________________ ładowarki do samochodów elektrycznych RE: jak prawidłowo dobrać rezystor - AbiUbu - 25.10.2019 13:27 Z tego typu wątpliwościami najlepiej udać się do specjalisty i posłuchać, co on powie. Jeżeli mamy warsztat lub serwis, do którego wpadamy co jakiś czas, to przy okazji takiej wizyty mechanik z chęcią z nami pogada i podzieli się swoją wiedzą. A ludzie ci wiedzą naprawdę sporo. Niezależnie, czy chcesz dobrać rezystor, czy przetestować oryginalne akcesoria jeep. |