Autoxen Forum
Gotowanie - Wersja do druku

+- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl)
+-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3)
+--- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=7)
+--- Wątek: Gotowanie (/showthread.php?tid=3609)

Gotowanie - alex111 - 25.05.2019 17:47

Cześć. Kto z Was lubi gotować? Uwielbiam to robić i od dłuższego czasu testuję różne przepisy, które znajduję na stronie https://najlepszewkuchni.pl/. Naprawdę warto spróbować czegoś nowego. Zachęcam każdego do gotowania i dzielenia się swoimi przemyśleniami i przepisami.

RE: Gotowanie - Sarwina - 30.05.2019 12:58

Lubić lubię. Tyle, że inni nie bardzo lubią jeść to, co ugotuję. Chyba muszę wybrać się na jakiś dobry kurs w tym temacie.

RE: Gotowanie - Sarwina - 03.07.2019 11:35

Pisałam wam ostatnio o tym jak bardzo nie lubię gotować i zdania podtrzymuję. Nie mam męża ani dzieci, więc nie muszę tego robić. Ostatnio znalazłam firmę cateringową, która serwuje bardzo dobre posiłki w opakowaniach styropianowych na żywność , które długo utrzymują temperaturę i problem z gotowaniem mam z głowy.

RE: Gotowanie - Tamix31 - 03.07.2019 12:41

Ja chętnie dowiem się czegoś więcej o gotowaniu. Jestem na etapie naleśników i jajecznicy Wink

RE: Gotowanie - Sarwina - 15.07.2019 13:18

Ja nie gotuje tylko zamawiam catering. Posiłki przychodzą mi w takich opakowaniach na catering dietetyczny

RE: Gotowanie - Dusznik - 29.07.2019 12:27

bardzo lubię, zwłaszcza rodzinnie Smile

RE: Gotowanie - JoannaAl - 21.08.2019 10:36

kiedyś nie przepadałam za gotowaniem, lecz jakoś zaznajomiłam się z gastronomią i po prostu polubiłam robienie pysznych dań, zwłaszcza dla rodzinki, która teraz docenia moje prace Big Grin zdarza się jednak, że muszę coś zamówić

RE: Gotowanie - fergio - 02.09.2019 14:11

Naprawdę lubię gotować. Jestem cukiernikiem. Zajmuję się pieczeniem ciast i robieniem deserów. Moja praca jest moim hobby. Moja kuchnia łącząca Bosch MUM4655 pomaga mi zrobić ciasto. Doskonała prędkość i duża liczba funkcji w jednym połączeniu kuchennym. zamówiony na polskiej stronie internetowej allmega.pl . Byłem zadowolony z ceny i szybkości dostawy.