![]() |
|
sejf na dokumenty - Wersja do druku +- Autoxen Forum (http://forum.autoxen.pl) +-- Dział: Forum (/forumdisplay.php?fid=3) +--- Dział: Ogólne (/forumdisplay.php?fid=7) +--- Wątek: sejf na dokumenty (/showthread.php?tid=3213) |
sejf na dokumenty - brajan24 - 15.11.2018 19:43 Postanowiłem otworzyć własną firmę, jestem na etapie tworzenia biura, chciałbym zapewnić jak najlepszy komfort swoim pracownikom i bezpieczeństwo dla dokumentów itd. Muszę zaopatrzyć się w sejf na dokumenty, by być pewny, że będą odpowiednio zabezpieczone. Mój kolega wczoraj mi opowiadał, że bardzo dobre sejfy są z firmy hartmann-tresore Słyszeliście coś o tej firmie? RE: sejf na dokumenty - kasztanowa - 21.11.2018 16:49 To chyba niemiecki producent? A więc pewnie i niemiecka jakość, czyli raczej porządna
RE: sejf na dokumenty - Sarwina - 23.03.2020 11:15 Mnie póki co wystarczy porządne zamykane na klucz biurko Właśnie wyczaiłam, że sklep Meblowa1 takie robi Na zakup sejfu przyjdzie natomiast pora w miarę rozwoju firmy.
|